Ψηφίστε το γεγονός που σημάδεψε περισσότερο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2018 (Γκάλοπ)

Ψηφίστε το γεγονός που σημάδεψε περισσότερο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2018 (Γκάλοπ)

Αυτά είναι τα 12 γεγονότα που σημάδεψαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2018. Από τον σοκαριστικό Κιλιάν Μπαπέ, στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ψηφίστε αυτό που θεωρείται σημαντικότερο στο γκάλοπ του «10».

Το 2018 λέει «αντίο», δίνοντάς μας το δικαίωμα να το αναπολούμε. Σεζόν με Παγκόσμιο Κύπελλο, αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο να μην το προσφέρει αυτό. Και ναι, τα περισσότερα γεγονότα που θα χαραχθούν στην ποδοσφαιρική μνήμη προέρχονται από τα όσα είδαμε στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά πραγματάκια γίνανε τόσο στο Champions League όσο και στο μεταγραφικό τοπίο.

Το απίστευτο επίτευγμα της Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως δεν εμπόδισε τον Ζινεντίν Ζιντάν να πάρει την παράδοξη απόφαση να παραιτηθεί. Ο σοκαριστικός Κιλιάν Μπαπέ που οδήγησε την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η σφήνα του Λούκα Μόντριτς στο δίπολο των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, η απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο και η εθνική Αγγλίας που αρχίζει να ξυπνά.

Αυτά είναι τα 12 γεγονότα που σημάδεψαν περισσότερο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2018 και to10.gr σας καλεί να καταθέσετε τη γνώμη σας ως προς το σημαντικότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ