Πάρντο: «Δεν έπαιζα πολύ, αλλά είχα κάποιες καλές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό»

Πάρντο: «Δεν έπαιζα πολύ, αλλά είχα κάποιες καλές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό»

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε για τη μεταγραφή του στην Τολούκα, αλλά και τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν.

Ο Φελίπε Πάρντο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και μερικές μέρες και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και την Τολούκα. Ο Κολομβιανός εξτρέμ βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο Μεξικό και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Ο Πάρντο τόνισε πως είναι ένας παίκτης που θα τα δώσει όλα για τη νέα του ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως δεν αγωνίστηκε πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά όσο έπαιξε είχε καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω ότι στην Τολούκα ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Είχα την ευκαιρία να δω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στην επίθεση και είναι παίκτες που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό και να μπορέσω να δώσω χαρές στον σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά. Δεν έπαιξα πολύ τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά είχα κάποιες καλά εμφανίσεις. Μπορώ να δώσω καλές ασίστ και δύναμη στην πλευρά μου. Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα και προσπαθεί σε όλο το ματς. Αυτό θα κάνω και τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ