Μπίλιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Αλ Ιτιχάντ»

Μπίλιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Αλ Ιτιχάντ»

Ο προπονητής της Αλ Ιτιχάντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τονίζοντας ότι ο Σέρβος στράικερ ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας της Τζέντα.

Η πρώτη επιλογή της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport αποκάλυψε τι συζήτησαν οι δύο άνδρες στο Ντουμπάϊ. Όσο για την πορεία πρωταθλητισμού του Δικέφαλου του Βορρά ο τεχνικός της Αλ Ιτιχάντ τόνισε χαρακτηριστικά ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι Ασπρόμαυροι είναι καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Πρίγιοβιτς είναι η κορυφή των επιθετικών που κοιτούσαμε, ήταν η πρώτη μας επιλογή. Δεν ήταν εύκολο για τον παίκτη να έρθει εδώ, δεν ήταν όμως εύκολο και για εμάς να τον πάρουμε από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να προσαρμοστεί στα πλάνα μας και στις συνθήκες που επικρατούν εδώ. Και ο στόχος του είναι να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις. Πρέπει να έχει επιμονή, είναι ο παίκτης που χρειαζόμασταν».

Ποια ήταν τα στοιχεία που παρουσίασε στο παιχνίδι του και σας έπεισαν πως πρέπει να κινηθείτε για την απόκτησή του; «Τα γκολ που πέτυχε, η κίνησή του στον χώρο, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε και τα βρήκαμε στον Πρίγιοβιτς. Πρέπει να σας πω, ότι όλες οι ομάδες ψάχνουν τέτοιου είδους επιθετικούς με αυτά τα χαρακτηριστικά στοιχεία. Ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει παίκτες με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Πρίγιοβιτς».

Τα χρήματα που δόθηκαν είναι πάρα πολλά… «Αυτό που γνωρίζω, είναι πως αυτή είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Αλ Ιτιχάντ. Όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα, αντιμετώπισα πως μία πολύ δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να πάρουμε παίκτες για να ενισχυθούμε. Πολλοί παίκτες έχουν καλό όνομα, λίγοι όμως έχουν τα προσόντα. Ο Πρίγιοβιτς μας έδειξε με τον τρόπο παιχνιδιού του, πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Το γεγονός ότι έπαιξε στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα της Σερβίας, μας έπεισε, ότι εκτός από καλός παίκτης, είναι και καλός χαρακτήρας».

Για το τι συζήτησαν οι δύο άνδρες: «Όταν ήρθε στο Ντουμπάϊ συναντηθήκαμε και μιλήσαμε αναλυτικά. Ήθελε να του λύσω ορισμένες απορίες που είχε. Του είπα πως τον πιστεύουμε και θέλουμε να προσφέρει. Είναι διεθνής και αυτό σημαίνει πως με το «καλημέρα» θα προσφέρει στην Αλ Ιτιχάντ. Το γεγονός ότι έκανε βήματα προόδου, είναι ένα καλό σημάδι τόσο για τον ίδιο, όσο και για εμένα».

Θέλετε και άλλους παίκτες από τον ΠΑΟΚ; «Παρακολούθησα αρκετά ματς του ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να διαπιστώσω την κατάσταση του Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο και αρκετούς καλούς παίκτες. Αυτό πρόσεξα και αυτό σας μεταφέρω».

Ήσασταν προπονητής στην Μπεσίκτας και θυμάμαι πως είχατε ξεχωρίσει τον Πέλκα. Σας ενδιαφέρει τώρα ο Πέλκας;«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι αυτή την στιγμή, για ένα παίκτη που ανήκει σε άλλη ομάδα. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικά σωστό για να το σχολιάσω».

Για τα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και διεκδικεί το Πρωτάθλημα. Έχει να κερδίσει αυτό τον τίτλο πολλά χρόνια… Παρότι έφυγε ο Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, είναι καλύτερος. Πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα, να μην χάσει αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Προηγείται στη βαθμολογία, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα επαναλάβω, πως δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία».

Όσο για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα: «Είμαι αφοσιωμένος στην Αλ Ιτιχάντ και θέλω να πετύχουμε. Αγαπώ την Ελλάδα, έχω πολύ καλούς φίλους στην χώρα σας, η Ελλάδα είναι στην κουλτούρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ