Ο Σουμπίνιο στη Β’ κατηγορία του Σάο Πάουλο!

Ο Σουμπίνιο στη Β’ κατηγορία του Σάο Πάουλο!

Ο Σουμπίνιο αποχώρησε το καλοκαίρι για δεύτερη φορά από τη χώρα μας και πλέον βρήκε τον επόμενο προορισμό του, υπογράφοντας στην βραζιλιάνικη Ίντερ Ντε Λιμέιρα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σουμπίνιο μετά την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό, όπου βρισκόταν από το 2016. Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος τον Νοέμβριο από την ομάδα της Λιβαδειάς, βρέθηκε μακριά από τα γήπεδα για περίπου 2 μήνες, όμως πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Ίντερ Ντε Λιμέιρα, στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος του Σάο Πάουλο.

Ο 32χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία του βραζιλιάνικου συλλόγου για τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η μεταγραφή του.

Η καριέρα του βραζιλιανου επιθετικού, πάντως, έχει βαφτεί έντονα με ελληνικό χρώμα. Πρωτοήρθε στη χώρα μας το 2009 για λογαριασμό του Εθνικού και μόλις μια σεζόν αργότερα άλλαξε… πλευρά στον Πειραιά, παίρνοντας μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Οι εμπειρίες του με τα ερυθρόλευκα δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς ο Σουμπίνιο δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε μια εμφάνιση.

Οι Πειραιώτες δεν εμπιστεύτηκαν ποτέ τον Βραζιλιάνο, στέλνοντάς τον κάθε χρόνο σε διαφορετική ομάδα ως δανεικό. Πανσερραϊκός,ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος αποτέλεσαν προορισμοί του 32χρονου, προτού τελικά αποχωρήσει από τη χώρα μας το 2014 για τη Καραμπάγκ.

Δυο χρόνια, αργότερα επέστρεψε, φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα του Λεβαδειακού, πριν τελικά αναχωρήσει μια και καλή για την πατρίδα του και την Ίντερ Ντε Λιμέιρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ