Φλαμένγκο: Οι εικόνες από τον πρώτο της αγώνα μετά την πυρκαγιά (pics & vid)

Φλαμένγκο: Οι εικόνες από τον πρώτο της αγώνα μετά την πυρκαγιά (pics & vid)

Η Φλαμένγκο αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την φονική πυρκαγιά στο προπονητικό της κέντρο, με τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο να αποτίουν φόρο τιμής στα θύματα.

Τον πρώτο της αγώνα έδωσε η Φλαμένγκο μετά τη φωτιά στο προπονητικό κέντρο που κόστιζε τη ζωή σε 10 αθώες ψυχές. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος υποδέχθηκε την Φλουμινένσε στο «Μαρακανά» μια εβδομάδα μετά τη φονική καταστροφή, με όλο το γήπεδο να αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας.

Συνολικά, το στάδιο φιλοξένησε 30.οοο θεατές, με τους περισσότερους από αυτούς να κρατάνε λευκά μπαλόνια για να τιμήσουν τους νεκρούς, ενώ άλλοι εμφανίστηκαν με πανό και σημαίες.

Οι παίκτες των δυο ομάδων τήρησαν το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, ενώ 10′ μετά από την έναρξη, οι φίλαθλοι άρχισαν να τραγουδούν στις κερκίδες, αποχαιρετώντας τα θύματα της πυρκαγιάς.

Μάλιστα, στις εξέδρες βρισκόταν και ο Καουάν Εμανουέλ , ένας από τους επιζήσαντες, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα και παρευρέθηκε με την οικογένειά του στο στάδιο για να πει ένα τελευταίο αντίο στους φίλους του.

Όσον αφορά την έκβαση του αγώνα, η Φλουμινένσε πήρε την νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

https://twitter.com/i/status/1096234867241566208

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ