Μιούρα: «Θα παίζω μέχρι να πεθάνω»

Μιούρα: «Θα παίζω μέχρι να πεθάνω»

Ο 52χρονος Μιούρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Yokohama FC δήλωσε σε συνέντευξή του πως θέλει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι να φύγει από τη ζωή.

Ο Κάζου Μιούρα στα 52 του χρόνια συνεχίζει να υπηρετεί το αγαπημένο του άθλημα παίζοντας με τη φανέλα της Γιοκοχάμα (Β΄ Ιαπωνίας).  Πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο!

Ο πολύπειρος φορ, ο οποίος έχει γράψει ιστορία όντως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness), δεν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση. Αντιθέτως σε συνέντευξή του τονίζει ότι θα ήθελε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη γαλλική Equipe, ο Ιάπωνας επιθετικός τόνισε τα εξής:

«Όταν θα πεθάνω, θα ήθελα να λένε πως πέθανε ο ποδοσφαιριστής Κάζου Μιούρα, όχι ο πρώην παίκτης», για να προσθέσει μετέπειτα:

«Είναι το σώμα που αποφασίζει. Εάν αισθάνομαι κουρασμένος σε βαθμό που να μην μπορώ να κάνω προπονήσεις, θα καταλάβω πως θα έχει έρθει η στιγμή.

Τώρα όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να λέει αντίο σε 50.000 άτομα σε ένα στάδιο. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω προπονητής, πρόεδρος, αθλητικός διευθυντής ή τηλεσχολιαστής. Η μοναδική μου επιθυμία είναι να είμαι ποδοσφαιριστής. Μέχρι το θάνατο αν είναι δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ