Το «κόλπο γκρόσο» με Ρομπέρτο ψάχνει ο Μίτσελ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός διευθυντής της Πούμας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό πορτιέρο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στους Ερυθρόλευκους, αλλά και στην Μάλαγα.


Το «κόλπο γκρόσο» με Ρομπέρτο ψάχνει ο Μίτσελ! | to10.gr

Στην μεξικάνικη Πούμας συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, με τον Ισπανό να αφήνει τους πάγκους και να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Η πρόσληψή του 56χρονου μπορεί επισημοποιήθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη (16/5), ωστόσο, στη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχουν αρχίσει να γράφουν ήδη για τα πρώτα ονόματα που έχει στη λίστα του ο Μίτσελ. Ένα από αυτά μάλιστα φέρεται να είναι και του Ρομπέρτο!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Πούμας, έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ.

Ο 33χρονος γκολκίπερ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Καταλονίας και θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μίτσελ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ρομπέρτο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Μάλαγα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο