Άγαλμα 3.5 μέτρων για τον Μαραντόνα στην Ινδία

Άγαλμα 3.5 μέτρων για τον Μαραντόνα στην Ινδία

Τα αποκαλυπτήρια ενός τεράστιου αγάλματος προς τιμήν του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έγιναν την Τρίτη (12/12) στην Ινδία, παρουσία μάλιστα του Αργεντινού θρύλου.

Τα αποκαλυπτήρια του -όχι και τόσο πετυχημένου είναι η αλήθεια- αγάλματος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έγιναν το πρωί της Τρίτης (12/12) στην Καλκούτα, παρουσία μάλιστα του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου.

Το άγαλμα έχει ύψος 3,66 μέτρα και δείχνει τον Μαραντόνα να κρατάει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε με την εθνική του ομάδα το 1986 στα γήπεδα του Μεξικού, σε ηλικία 25 ετών.

«Δεν είμαι ο Θεός του ποδοσφαίρου, αλλά ένας απλός ποδοσφαιριστής. Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ και είναι εκπληκτικό να υπάρχει ένα άγαλμά μου», δήλωσε o 57χρονος πλέον Μαραντόνα από την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης.

Ο Ντιεγκίτο, επέστρεψε στην Καλκούτα εννιά χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη προκειμένου να παραστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την θεραπεία καρκινοπαθούντων.

Το άγαλμα τοποθετήθηκε στο πάρκο που φέρει το όνομά του, ενώ η συνέχεια στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις θα δοθεί με αγώνα επίδειξης κόντρα στον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας, Σουράβ Γκανγκούλι.

https://twitter.com/golazoargentino/status/940350184453746688

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ