Στην ινδική Τζαμσχεντπούρ ο Πίτι!

Στην ινδική Τζαμσχεντπούρ ο Πίτι!

Ο 39χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Λαμία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ινδική Λίγκα και συγκεκριμένα στην Τζαμσχεντπούρ.

Από τη Λαμία στην Ινδία! Ο Πίτι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Φθιώτιδας και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδίας με τα χρώματα της Τζαμσχεντπούρ!

Ο 39χρονος Ισπανός ταξίδεψε στην χώρα της Ασίας και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Τζαμσχεντπούρ

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του από τον σύλλογο της Ινδίας, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην ασιατική ομάδα και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Τζαμσχεντπούρ για την εμπιστοσύνη τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψα στην Τζαμσχεντπούρ. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ινδική λίγκα, είχα πάντα στο μυαλό μου πως θα ήθελα να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο εδώ. Ευχαριστώ πολύ την Τζαμσχεντπούρ που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και πίστεψε στις δυνατότητες μου. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να μεγαλώσει και να μοιραστώ με τους Ινδούς ποδοσφαιριστές την εμπειρία μου.Ανυπομονώ να επισκεφτώ την πόλη, αφού έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο της ομάδα. Ελπίζω να τους κάνω χαρούμενους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ