Οριστικό: Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Ντε Ρόσι!

Οριστικό: Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Ντε Ρόσι!

Ο Ιταλός τα βρήκε σε όλα με την αργεντίνικη ομάδα και την Δευτέρα θα ταξιδέψει στο Μπουένος Αϊρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπόκα!

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι συμφώνησε να περάσει τον Ατλαντικό για να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και τη Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί στο Μπουένος Αϊρες!

Ο 35χρονος Ιταλός σταρ ετοιμαζόταν για την αποχώρηση του από τα γήπεδα, αλλά ήρθε στα χέρια του μια πρόταση που δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί.

Ο Ντε Ρόσι, ο οποίος στην καριέρα του δεν έχει φορέσει φανέλα άλλης ομάδας, εκτός της Ρόμα, έλυσε το συμβόλαιο του με τους «τζιαλορόσι» και συμφώνησε να παίξει να παίξει στη φημισμένη ομάδα του Μπουένος Αϊρες, κάτι που ήταν παιδικό του όνειρο…

Ο πρόεδρός της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλε Ανχελίτσι, μίλησε για τη μεταγραφή του σπουδαίου Ιταλού και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο έμπειρος μέσος θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανχελίτσι:

«Ο Ντε Ρόσι θα φτάσει τις προσεχείς ημέρες, έχει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Του έχει μιλήσει ο Νικολάς Μπουρδίσο και μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως κατά 99% θα γίνει παίκτης μας.

Μπορεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του, μου αρέσουν οι παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Μπόκα. Το ίδιο συνέβη με τον Ουρτάδο, είχε προτάσεις από την Ιταλία αλλά προτίμησε να έρθει εδώ.

Έχοντας έναν παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο Ντε Ρόσι, έναν από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει, μας γεμίζει με υπερηφάνεια Θα κάνει καλό η παρουσία του σε όλο το αργεντίνικο ποδόσφαιρο», τόνισε για την περίπτωση Ντε Ρόσι ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα και κατέληξε:

«Είμαι γιος Ιταλών και για αυτό είμαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος που ένας Ιταλός αυτού του επιπέδου αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπόκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ