Βαριά «καμπάνα» της CONMEBOL στον Μέσι

Βαριά «καμπάνα» της CONMEBOL στον Μέσι

Η CONMEBOL τιμώρησε τον Λιονέλ Μέσι για τις δηλώσεις του κατά τη Ομοσπονδίας αλλά και της διοργανώτριας του Copa America, Βραζιλίας, με τρίμηνο αποκλεισμό από τα ματς της Αργεντινής.

Τα σκληρά λόγια του Μέσι μετά από την ήττα της Αργεντινής από τη Βραζιλία, ήταν σίγουρο ότι θα επιφέρουν ποινή από την CONMEBOL. Η Ομοσπονδία βρέθηκε στο επίκεντρο των πυρών του Μέσι που έβαλλε κατά πάντων έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τον τρόπο αντιμετώπισης της Βραζιλίας σε όλο το τουρνουά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ώρα της τιμωρίας έφτασε με την CONMEBOL να ανακοινώνει την απαγόρευση συμμετοχής σε ματς της Αργεντινής για τον Μέσι για τους επόμενους τρεις μήνες, συν ένα χρηματικό πρόστιμο 50.000 δολαρίων.

Αυτό σημαίνει πως ο ηγέτης της Σελέστε θα χάσει τρία ματς που είναι προγραμματισμένα στο διάστημα αυτό. Πρόκειται για τρία φιλικά κόντρα σε Χιλή, Μεξικό και Γερμανία, ενώ θα απουσιάσει και από το πρώτο ματς της φάσης των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, μιας και κουβαλάει την ποινή μιας αγωνιστικής μετά από τον καυγά με τον Μεδέλ και την αποβολή του από το ματς κόντρα στη Χιλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ