Τα βρήκαν σε όλα Φλαμένγκο και Μπαλοτέλι

Τα βρήκαν σε όλα Φλαμένγκο και Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι όπως αναμεταδίδουν ιταλικά Μέσα τα έχει βρει σε όλα με τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο, με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου.

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Μάριο Μπαλοτέλι που ψάχνει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είχε επαφές με τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο.

Ο ιδιόρρυθμος αλλά παικταράς Ιταλός στράικερ, μετά από μια γεμάτη τριετία στη Γαλλία με τις φανέλες των Νις και Μαρσέιγ (51 γκολ σε 88 εμφανίσεις), έψαχνε κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ο Μάριο Μπαλοτέλι τα έχει βρει σε όλα με την Φλαμένγκο, με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα ημερών.

Κάπως έτσι άλλος ένας σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά τον επαναπατρισμό του Άλβες στη Σάο Πάολο και την ένταξη του Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς, επιλέγει να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, έστω και αν οι δύο πρώτοι βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ