Ο Κακά στο πλευρό του τραγικού πατέρα, Καφού (pics)

Ο Κακά στο πλευρό του τραγικού πατέρα, Καφού (pics)

Ο Καφού θρηνεί τον χαμό του γιου του και ο Κακά, πάλαι ποτέ συμπαίκτης του στην Εθνική Βραζιλίας και στη Μίλαν, ήταν δίπλα του να τον παρηγορήσει.

Ο φίλαθλος κόσμος τόσο στη Βραζιλία όσο και παγκοσμίως, έχει στρέψει το βλέμμα του στη Βραζιλία και τον Καφού. Ο θρυλικός ακραίος μπακ των Ρόμα και Μίλαν, που κατέκτησε δύο Μουντιάλ και δύο Κόπα Αμέρικα με τη Σελεσάο, ζει πολύ δύσκολες στιγμές. Συγκεκριμένα ζει τις δυσκολότερες στιγμές που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Είδε το παιδί του να «σβήνει» ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη.

Πριν από λίγες ημέρες, ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους του Καφού, Ντανίλο Μοράις, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών νοσοκομείου στο Σάο Πάουλο δεν κατάφεραν να τον σώσουν, με τη γνωμάτευση να αναφέρει την ανακοπή καρδιάς ως αιτία θανάτου.

Από όταν μαθεύτηκε το τραγικό συμβάν, άπειρα μηνύματα συμπαράστασης εστάλησαν στην άτυχη οικογένεια από επώνυμους και μη φιλάθλους και αθλητές, ενώ ξεχώρισε ο Ρικάρντο Κακά. Ο 37χρονος βετεράνος βιρτουόζος, συνδέεται με στενή φιλία με τον Καφού μετά την κοινή τους θητεία τόσο στη Σελεσάο όσο και στη Μίλαν.

Ο Κακά βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στο σπίτι του Καφού και ήταν εκεί για να τους παρηγορήσει τον φίλο του αλλά και όλη την οικογένεια στις τραγικές στιγμές που περνούν.

Πλήθος λουλουδιών και αφιερώσεων κατέφτασαν στην οικία Καφού τα οποία μεταφέρθηκαν με ένα φορτηγό και θα τοποθετηθούν στην «τελευταία κατοικία» του άτυχου 30χρονου.

Η ανάρτηση του άλλου γιου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γουέλιγκτον, συγκλονίζει, την ώρα που δύο βραζιλιάνικοι σύλλογοι στάθηκαν στο πλευρό του Καφού με ανακοινώσεις.

«Στέλνουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ντανίλο, γιου του Καφού. Ο σύλλογος βρίσκεται στο πλευρό του ινδάλματος της Τρικολόρ και εύχεται τόσο σε αυτός όσο και στην οικογένεια και τους φίλους του, κουράγιο και δύναμη», ήταν η ανακοίνωση της Σάο Πάουλο.

«Ο σύλλογος της Παλμέιρας, θρηνεί τον χαμό του Ντανίλο, γιου του Καφού και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον παγκόσμιο πρωταθλητή και την οικογένειά του», ανέφερε ο άλλος μεγάλος βραζιλιάνικος σύλλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ