Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Λιονέλ Μέσι (vid)

Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Λιονέλ Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2019, αφήνοντας πίσω του τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2019, έπειτα από την εκπληκτική του χρονιά στη Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος άφησε πίσω του Φαν Ντάικ και Ρονάλντο.

Ο μικρόσωμος μάγος της Μπαρτσελόνα κατέκτησε το βραβείο για πρώτη φορά, καθώς είναι μόλις η τέταρτη φορά που διεξάγεται το γκαλά. Ο Μέσι διαδέχτηκε τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος είχε κατακτήσει το περσινό βραβείο. Το 2016 και το 2017 νικητής είχε αναδειχθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος κατέκτησε με την Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα Ισπανίας, πετυχαίνοντας συνολικά 48 γκολ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με τους «μπλαουγκράνα».

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να πάρω αυτό το βραβείο, είναι πολύ σημαντικό. Είμαι μαζί με την οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλη βραδιά, καθώς έχω μαζί μου τα παιδιά μου που λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά, σαν να είμαι σπίτι μου. Ευχαριστώ για όλα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μέσι μετά την παραλαβή του βραβείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ