FIFA: «Γκάφα» και όχι σκάνδαλο οι ψήφοι για τον Μέσι

FIFA: «Γκάφα» και όχι σκάνδαλο οι ψήφοι για τον Μέσι

Οι φήμες για σκάνδαλο στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Μέσι ως κορυφαίου της FIFA, αποδείχτηκαν αβάσιμες, με την ομοσπονδία της Νικαράγουα να παραδέχεται τη «γκάφα», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σχετικό μπέρδεμα.

Ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε ο κορυφαίος στα βραβεία της FIFA για το 2019, αφήνοντας πίσω του τον Φαν Ντάικ και τον «αιώνιο» αντίπαλο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επομένη της ανάδειξης του Αργεντινού ως κορυφαίου, περιελάμβανε «σκιές», καθώς οι φήμες για σκάνδαλο στην ψηφοφορία ακούγονταν ολοένα και πιο έντονα.

Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νικαράγουα παραπονέθηκε για το γεγονός πως ο διεθνής της εθνικής ομάδας της χώρας, Χουάν Μπαρέρα, δεν είχε πάρει μέρος στην ψηφοφορία, ενώ παρουσιάστηκε η υπογραφή του.

Οι φήμες για νοθεία δεν άργησαν να ξεσπάσουν, αλλά οι υπέυθυνοι της ομοσπονδίας της Κεντρικής Αμερικής κατάλαβαν ότι το λάθος ήταν δικό τους. Ο άνθρωπος, λοιπόν, που είχε αναλάβει να στείλει τις ψήφους είχε χρησιμοποιήσει το όνομα και την υπογραφή του Μπαρέρα στην επιστολή, βρίσκοντάς τα έτοιμα από την διαδικασία του 2018.

Αυτός που ψήφισε κανονικά, όμως, ήταν ο Μανουέλ Ρόσας, ο οποίος είχε πάρει πρόσφατα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική του ομάδα. Το σίριαλ ολοκλκρώθηκε με την ομοσπονδία της Νικαράγουα να απολύει τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν υπέυθυνος για τη «γκάφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ