«Εξάρα» της Αργεντινής χωρίς τον Μέσι

«Εξάρα» της Αργεντινής χωρίς τον Μέσι

Μπορεί να μην είχε στην ενδεκάδα τους Μέσι, Αγουέρο και Ντι Μαρία, αλλά οι αναπληρωματικοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία του Σκαλόνι και οδήγησαν την Αργεντινή στη νίκη με 6-1 επί του Ισημερινού. (VIDEO)

Οι περισσότεροι απορούν για το πως θα είναι η ποδοσφαιρική ζωή στην Αργεντινή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορεί να δοθεί στην παρούσα φάση, αλλά ένα μικρό δείγμα δόθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ισημερινό, που διεξήχθη στην πόλη Έλτσε της Ισπανίας.

Μετά το ισόπαλο 2-2 με την Γερμανία, ο προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι άφησε εκτός ενδεκάδας τους Πάολο Ντιμπάλα, Άνχελ Κορέα και Μάρκος Ρόχο, όμως κυρίως ξεκούρασε τους Λιόνελ Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο και Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Σκαλόνι ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες οι οποίοι μένουν στη σκιά των διάσημων Αργεντινών και το έπραξε στο ματς με τον Ισημερινό. Εκ του αποτελέσματος, οι ποδοσφαιριστές του αξιοποίησαν την ευκαιρία στο μάξιμουμ και νίκησαν 6-1.

Οι Αργεντίνοι προηγήθηκαν στο 20’ με τον Αλάριο, ο Εσπινόσα με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 2-0 στο 27’ και ο Παρέδες στο 32΄σκόραρε το 0-3. Ο Μένα μείωσε προσωρινά στο 49’, αλλά τα γκολ του Πεσέλα στο 66’, του Ντομίνγκες στο 82’ και του Οκάμπος στο 86’ διεύρυναν την επικράτηση της «αλμπισελέστε».

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ορτίζ, Εσπινόζα (46’ Λόπες), Αϊμάρ, Αρεάγκα, Εστουπινάν (64’ Παλάσιος), Μέντεζ, Πλάτα (64’ Αλβαράδο), Σιφουέντες (46’ Κουινόνεζ), Σορνόζα (46’ Βαλένσια), Καστίγιο (46’ Μένα), Εστράδα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρκεσίν, Φουθ (77’ Σαράβια), Πεζέγια (81’ Μπαλέρντι), Κανεμάν, Ακούνια, Γκονζάλεζ (69’ Βάργκας), ντε Πολ, Παρέδες (46’ Ροντρίγκες), Οκάμπος, Αλάριο (56’ Ντομίνγκεζ), Μαρτίνεζ (46’ Ντιμπάλα)

https://www.youtube.com/watch?v=5v26oBji0u4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ