Απίστευτο ξύλο στο Ατλέτικο Σαν Λουίς – Κερετάρο (vid/pic)

Απίστευτο ξύλο στο Ατλέτικο Σαν Λουίς – Κερετάρο (vid/pic)

Ξύλο και των… γονέων στο Μεξικό. Έντονες σκηνές βίας στο Μεξικό που ώθησαν στη διακοπή της αναμέτρησης Ατλέτικο Σαν Λουίς – Κερετάρο.

Η βία στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ελληνικό ή ευρωπαϊκό πρόβλημα, αλλά μαστίζει όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Τελευταίο και εντονότερο κρούσμα καταγράφηκε στο Μεξικό και το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Σαν Λουίς υποδέχονταν την Κερετάρο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0. Κάπου εκεί ξεκίνησαν απίστευτης έντασης και σκληρότητας επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Όλα ξεκίνησαν με πετροπόλεμο μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψαν οι μάχες σώμα με σώμα, με το ματς όπως είναι λογικό να διακόπτεται. «Άμαχος» πληθυσμός, γυναίκες και παιδιά που βρίσκονταν στις εξέδρες έτρεχαν να προφυλάξουν την σωματική τους ακεραιότητα μπαίνοντας ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Την ώρα που στις εξέδρες έπεφτε το ξύλο της… αρκούδας, για να εκτονωθεί η κατάσταση μετά από μία περίπου ώρα, με την πολύ καθυστερημένη επέμβαση της Αστυνομίας, με τον Τύπο να κάνει λόγο για 37 τραυματίες από τις συμπλοκές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ