Μαραντόνα: «Δεν θα αφήσω τίποτα στα παιδιά μου, θα τα κάνω όλα δωρεές»

Μαραντόνα: «Δεν θα αφήσω τίποτα στα παιδιά μου, θα τα κάνω όλα δωρεές»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωσε δημόσια πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα ως κληρονομιά στα παιδιά του, όντας φανερά εκνευρισμένος από όσα είπε η κόρη του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με δημόσιο μήνυμά του μέσω social media, απάντησε στην κόρη του, Τζιανίνα, η οποία είχε καλέσει τον κόσμο να προσευχηθεί για τον πατέρα της λέγοντας πως βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση…

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου εμφανώς εκνευρισμένος με αυτή τη κίνηση της κόρης του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ν’ αφήσει τίποτα πίσω του και πιο συγκεκριμένα στα παιδιά του, έχοντας ήδη αποφασίσει να κάνει όλα του τα υπάρχοντα δωρεές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαραντόνα:

«Δεν ξέρω τι ήθελε ακριβώς να πει και γιατί τα είπε… Θυμάσαι έναν ζωολογικό κήπο όπου μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία με το λιοντάρι; Και μπορούσες να μπεις στο κλουβί του για να το πλησιάσεις. Μπορεί να το είχαν ηρεμήσει, όμως δεν το είχαν… τιθασεύσει. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία… Όσο μεγαλώνει κανείς, αρχίζει να ενδιαφέρεται για όσα θ’ αφήσει πίσω του κι όχι για το τι κάνει πλέον. Όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου και έχω αποκτήσει, θα τα κάνω δωρεές. Δεν θα αφήσω τίποτα! Είμαι υγιέστατος, σας ευχαριστώ».

Δείτε όσα είχε γράψει η κόρη του:

«Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του αποφάσισε κάτι τέτοιο. Πεθαίνει μέσα του και δεν το συνειδητοποιεί. Όλο αυτό δεν του αξίζει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν, σας ευχαριστώ. Θυμάστε που υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος, όπου σου επιτρεπόταν να τραβήξεις φωτογραφίες με ένα τεράστιο λιοντάρι; Μπορούσες να μπεις μέσα στο κλουβί και να το «αγκαλιάσεις». Το λιοντάρι ήταν ναρκωμένο με χάπια, αλλιώς ήταν αδύνατο να πλησιάσεις το θηρίο. Οποιοδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις, είναι συμπτωματική», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κόρη του τεχνικού της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ