Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μποτία-Φουρέιρα

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μποτία-Φουρέιρα

Όταν έρχεσαι για μια δυο μέρες η ακόμα ακριβέστερα, για μία μέρα και μισή, δεν θα μείνει μόνος με την αγαπημένη σου; Μόνο, μόνος με την αγαπημένη σου;

Τι όρεξη είχαν τα παιδιά Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα να έχουν στο σπίτι και τρίτο πρόσωπο. Και ποιος είναι αυτός ο φίλος που είναι πραγματικός φίλος της Ελένης και όχι φίλος μιας διάσημης σ΄όλη την Ελλάδα;

Όχι, όχι, όχι. Έξω από το σπίτι αμέσως το τρίτο πρόσωπο. Είναι γνωστό πως στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Ειδικά αν η πόρτα μπορεί να ανοίξει ανά πάσα στιγμή.

Δεν μας φαίνεται καθόλου λογικό να είναι μαζί τους εκείνες τις λίγες ώρες που κατάφεραν να βρεθούν μετά από πολλές μέρες.

Αυτά λέει το ρεπορτάζ του freegossip.gr για τα ιδιαίτερα ενός ζευγαριού που ίσως να είναι το πλέον επώνυμο πια στα μέρη μας. Η Ελένη που μέσω της Eurovision έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και ένας ποδοσφαιριστής που ήταν της Μπαρτσελόνα. Και στην πορεία έγινε αρχηγός του Ολυμπιακού.

Δίνουν μάχη για να κρατήσουν τη σχέση τους από απόσταση. Να έχουμε και… φιτιλιές δεν το λες και ωραία εξέλιξη.

Όλα αυτά ενώ ο Αλμπέρτο Μποτία κάθε τρεις και λίγο ταξιδεύει από την Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα. Για να δει την καλή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ