Το μαγικό 24ωρο της Φλαμένγκο (pic)

Το μαγικό 24ωρο της Φλαμένγκο (pic)

Την ώρα που οι οπαδοί της πανηγύριζαν στους δρόμους του Ρίο την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Φλαμένγκο εξασφάλιζε μαθηματικά και το πρωτάθλημα Βραζιλίας μετά από δέκα χρόνια.

Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του πρώτου Copa Libertadores ύστερα από 38 χρόνια, η Φλαμένγκο εξασφάλισε την Κυριακή και τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας αφού η ομάδα που θα μπορούσε να την αμφισβητήσει, η Παλμέιρας ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Γκρέμιο. Το αποτέλεσμα αυτό, αφήνει την Φλαμένγκο 13 βαθμούς μπροστά από την Παλμέιρας, τέσσερα παιχνίδια πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Είναι ο έβδομος τίτλος πρωταθλήματος για τον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο και πρώτος μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιστορικό και αξέχαστο Σαββατοκύριακο μετά και την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες επί της Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Περού.

Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα της Βραζιλίας κέρδισε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Λιμπερταδόρες το ίδιο έτος από τότε που το πέτυχε η Σάντος του Πελέ το 1963.

Η Φλαμένγκο του Ζόρζε Ζέσους, που έχει 26 παιχνίδια αήττητη, μετά την ήττα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγύστου, είναι στους 81 βαθμούς μετά από 34 παιχνίδια, ενώ Παλμέιρας και Σάντος έχουν από 68 βαθμούς.

An incredible 24 hours for Flamengo 💯

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ