Συγκλονιστικός Φαλτσιόνι σε Μαραντόνα: «Αυτό σου δίνει ζωή, μας δίνει ζωή»

Συγκλονιστικός Φαλτσιόνι σε Μαραντόνα: «Αυτό σου δίνει ζωή, μας δίνει ζωή»

Ο Ζούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι είχε έναν ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο παιχνίδι της Χιμνάσια με την Μπάνφιλντ, λέγοντας του μερικά συγκλονιστικά λόγια.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επέστρεψε στον πάγκο της Χιμνάσια μετά την αποχώρηση του και στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάνφιλντ έζησε μια αξέχαστη και μοναδική στιγμή. Ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον προπονητή της Μπάνφιλντ, Ζούλιο Σέζαρ Φαλτσιόνι, μετά το ισόπαλο εκτός έδρας αποτέλεσμα (1-1).

Οι δυο προπονητές είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, με τον αυτοκράτορα, όπως είναι το παρατσούκλι του Φαλτσιόνι να μιλάει για μερικά λεπτά με τον Ντιεγκίτο και να του λέει μερικά μοναδικά λόγια.

Συγκεκριμένα ο Φαλτσιόνι είπε στον Μαραντόνα: «Να προσέχεις. Έχεις πολλά να ζήσεις ακόμα. Αυτό σου δίνει ζωή, το ποδόσφαιρο σου δίνει ζωή». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαλτσιόνι έχει περάσει και έχει νικήσει μια πολύ σοβαρή ασθένεια, ενώ ταυτόχρονα ο Μαραντόνα αγωνίζεται για να φροντίζει την υγεία του.

Μετά τον εναγκαλισμό και τα όμορφα λόγια του Φαλτσιόνι στον Μαραντόνα, ο πρώτος μίλησε για την… αγκαλιά και στη συνέντευξη Τύπου: «Η αγκαλιά με τον Ντιέγκο ήταν πολύ συναισθηματική, έπαιξα μαζί του στην Εθνική ομάδα, μοιραστήκαμε μεγάλες στιγμές και δεν τον είχα δει για πολύ καιρό. Του εύχομαι να είναι καλά».

Στη συνέχεια ο Φαλτσιόνι πρόσθεσε: «Και τους δυο το ποδόσφαιρο μας βοήθησε σε πολύ δύσκολες στιγμές και οι συνθήκες υγείας και ζωής ήταν πολύ σκληρές. Είναι πολύ ωραίο να το δούμε καλά και στο ποδόσφαιρό μας. Το ποδόφαιρο μας κρατάει ζωντανούς».

Και ο Μαραντόνα ωστόσο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Είναι ακριβώς έτσι. Το ποδόσφαιρο μας κρατάει ζωντανούς. Αυτές είναι κουβέντες που σε κρατάνε. Ο Ζούλιο ήταν ένας τεράστιος τερματοφύλακας και είναι και ένας πολύ καλός φίλος. Αυτό το… κάθαρμα μου έβγαλε δυο πέναλτι σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο της Βελέζ. Δεν ξέρετε πως το έκανε και πως φάνηκε. Τα κατάφερε ωστόσο».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ