Κυπελλούχος Αργεντινής η Ρίβερ με «όργια» Σκόκο (vids)

Κυπελλούχος Αργεντινής η Ρίβερ με «όργια» Σκόκο (vids)

Με τον Νάτσο Σκόκο να έχει γκολ και ασίστ η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε με 3-0 της Σεντράλ Κόρντομπα και κατέκτησε το Κύπελλο Αργεντινής για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Τι κι αν είναι πλέον στα 34 του χρόνια! Ο Νάτσο Σκόκο παραμένει σε υψηλό επίπεδο και λίγο πριν αποχωρήσει από την Ρίβερ Πλέιτ (όπως όλα δείχνουν) της χάρισε το τρίτο Κύπελλο στην ιστορία της πετυχαίνοντας γκολ και δίνοντας ασίστ στο 3-0 επί της Σεντράλ Κόρντομπα.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 31′ όταν με όμορφη προσπάθεια έφερε την μπάλα μπροστά του και αφού το πρώτου του πλασέ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, με τη δεύτερη έκανε το 1-0 για την Ρίβερ. Στο 68′ έδωσε ασίστ για τον Ιγκνάσιο Φερνάντες που έκανε το 2-0 και στο 72′ ήρθε και το 3-0 διαμόρφωσε από τον Ζούλιαν Άλβαρες.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος της Ρίβερ, μέσα στο 2019, αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Recopa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε ενώ πριν λίγες εβδομάδες ηττήθηκε στον τελικό του Copa Libertadores από την Φλαμένγκο στον τελικό του Περού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ