Ο Μαραντόνα υπογράφει φανέλα της Νάπολι και το ρίχνει στο… τραγούδι! (vid)

Ο Μαραντόνα υπογράφει φανέλα της Νάπολι και το ρίχνει στο… τραγούδι! (vid)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνέδεσε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια με τη Νάπολι, όπου λατρεύεται σαν Θεός, με τον Αργεντινό να αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το δεσμό του με τους «παρτενοπέι».

Αν έχει συνδεθεί με μία ομάδα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο παγκόσμιος «θρύλος» του ποδοσφαίρου, είναι η Νάπολι. Ο Αργεντινός, που πρόσφατα βρέθηκε στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, αλλά δεν μακροημέρευσε, δέχθηκε την επίσκεψη ενός δημοσιογράφου, προκειμένου να του υπογράψει μια φανέλα της ομάδας του Νότου.

Ο Ματίας Πελιτσιόνι, λοιπόν, συνάντησε τον «Ντιεγκίτο» και του ζήτησε να υπογράψει πάνω στη φανέλα των «παρτενοπέι», γεγονός που φαίνεται να ενθουσίασε τον Αργεντινό «θρύλο».

Αφού δέχτηκε μετά χαράς να αφήσει το αποτύπωμά του στη φανέλα, όμως, ξεκίνησε να τραγουδάει σύνθημα για την ομάδα που λάτρεψε, με το βίντεο να γίνεται viral.

Ο Μαραντόνα δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για το ιστορικό σωματείο, αφού συχνά πυκνά μάλιστα επισκέπτεται την πόλη, για να παρακολουθήσει αναμετρήσεις της ιταλικής ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/MatiPelliccioni/status/1209194805374464002

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ