«Στη λίστα της Νιούελς Ολντ Μπόις ο Σολδάνο»

«Στη λίστα της Νιούελς Ολντ Μπόις ο Σολδάνο»

Σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Νιούελς Ολντ Μπόις και η Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται να είναι ανοιχτή σε πιθανή παραχώρησή του.

Ο Φράνκο Σολδάνο αγωνίζεται από τον περασμένο Αύγουστο στην Μπόκα Τζούνιορς, όντας δανεικός για 18 μήνες από τον Ολυμπιακό, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Αργεντινός φορ με λίγα λόγια ανήκει στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν καρπωθεί περίπου 4,5 εκατ. ευρώ από την Μπόκα για τον δανεισμό του παίκτη. Ο Σολδάνο ξεκίνησε πολύ καλά στους «Χενέισες», καθώς έπαιζε συνεχώς βασικός στους πρώτους έξι αγώνες, ενώ είχε σκοράρει και ένα γκολ. Συνολικά μέτρησε πέντε σερί ενενηντάλεπτα και στο έκτο παιχνίδι αγωνίστηκε 81 λεπτά.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Μπόκα στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε. Δημοσιεύματα από την Αργεντινή, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νιούελς Ολντ Μπόις για τον Σολδάνο και ότι η ομάδα έχει στη μεταγραφική λίστα της τον παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι Αργεντινοί, η Μπόκα, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Σολδάνο τελευταία έχει χάσει τον ρυθμό του και δεν παίρνει πλέον χρόνο συμμετοχής, θα ήταν ανοιχτή σε πιθανή παραχώρησή του. Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ