Αμπρέου : «Αν είχα συμπαίκτη τον Μέσι θα είχα 800 γκολ»

Αμπρέου : «Αν είχα συμπαίκτη τον Μέσι θα είχα 800 γκολ»

Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου μίλησε για τα 400 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του και αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες και τόνισε πως αν είχε συμπαίκτη κι αυτός τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα θα είχε 800 γκολ.

Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου είναι ένας πραγματικός μύθος για το ποδόσφαιρο. Ο 41χρονος Ουρουγουανός επιθετικός έχει αγωνιστεί με την φανέλα 26 διαφορετικών συλλόγων στην διάρκεια της μεγάλης καριέρας του, με τελευταία την Αουνταξ Ιταλιάνο της Χιλής, στην οποία κατάφερε να μπει και στο βιβλίο Γκίνες για το κατόρθωμά του.

Από τότε που ξεκίνησε, το 1987, ο πρώην παίκτης του Άρη έχει καταφέρει να σημειώσει πολλά γκολ, αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά ικανοποιημένος, μιας και θέλει ακόμα περισσότερα γκολ και ρεκόρ. Έχοντας ήδη σημειώσει 400 γκολ ο Αμπρέου, είπε σε συνέντευξη του στην Ισπανία για τον Λουίς Σουάρες και το γεγονός πως έχει ξεπεράσει κι αυτός τα 400 γκολ:

«Αν είχα παίξει μαζί με τον Μέσι, θα είχα πετύχει 800 γκολ.  Αλλά έχω 400 γκολ και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος. Κοιτάξτε, τα γκολ μου δεν ήταν στο Καμπ Νου, ούτε στο Άνφιλντ, ούτε αγωνίστηκα σε τέτοιες ομάδες, όμως πέτυχε πολλά σε δύσκολες καταστάσεις με πολλή λάσπη και με αμυντικούς που σου έσπαγαν τα πάντα. Σίγουρα είχα κουράγιο, είχα περισσότερο κουράγιο από τους άλλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ