Ο Σολδάνο αλλάζει ομάδα στην Αργεντινή

Ο Σολδάνο αλλάζει ομάδα στην Αργεντινή

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν είναι ικανοποιημένη από τον Φράνκο Σολδάνο και η Νιούελς Ολντ Μπόις ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου στράικερ.

Ο Φράνκο Σολδάνο αγωνίζεται στη Μπόκα Τζούνιορς, με τον Ολυμπιακό να τον έχει παραχωρήσει με δανεισμό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Ο 25χρονος στράικερ μετακόμισε στο «Μπομπονέρα» τον προηγούμενο Αύγουστο, όμως ενδέχεται να μην μακροημερεύσει.

Έχοντας μόλις 6 συμμετοχές με 531’, ο Σολδάνο δεν είναι χαρούμενος. Ωστόσο, ούτε οι «χεϊνέζες» είναι χαρούμενοι και προσπαθούν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του. Μέχρι τώρα δεν τα κατάφεραν, αλλά στον ορίζοντα έχει εμφανιστεί μία λύση…

Η αργεντινική εφημερίδα «La Capital» υποστηρίζει ότι η Νιούελς Ολντ Μπόις έχει στη λίστα της τον Σολδάνο. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει εάν θα απευθυνθεί στη Μπόκα για να συνεχίσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τη λήξη του ή θα προσεγγίσει τον Ολυμπιακό για την αγορά του.

Από την πλευρά του Σολδάνο υποστηρίζεται ότι πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και δεν είναι μόνο η Νιούελς. Ωστόσο, όλα θα φανούν στην πράξη, αφού από τη φιλολογική κρούση μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει μεγάλη απόσταση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ