Στο «στόχαστρο» της Βελέζ ο Σολδάνο

Στο «στόχαστρο» της Βελέζ ο Σολδάνο

Στη μεταγραφική λίστα της Βελέζ Σάρσφιλντ βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής.

Στα «ραντάρ» της Βελέζ Σάρσφιλτν βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Μπόκα Τζούνιορς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του συλλόγου από την Αργεντινή, ο οποίος θέλει να τον αποκτήσει ακόμη και εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μετά την αποχώρηση του Λεάντρο Φερνάντεζ, οι ιθύνοντες της ομάδας εξέτασαν όλες τις πιθανές επιλογές που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν στην κορυφή της επίθεσης, με το όνομα του 25χρονου να βρίσκεται ανάμεσα στα δυο επικρατέστερα.

Όπως επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Βέλέζ, Σέρχιο Ραπιρσάδα, οι επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αργεντινού έχουν ήδη ξεκινήσει, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, λόγο στην υπόθεση αναμένεται να έχει και η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία με τη σειρά της πρέπει να δώσει το δικό της «οκ» προκειμένου να «σπάσει» πρώιμα ο δανεισμός και να προσχωρήσουν οι συζητήσεις για την ευόδωση της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ