Ταξιτζήδες «χάλασαν» τη μεταγραφή του Κάμπελ στη Μπεσίκτας

Ταξιτζήδες «χάλασαν» τη μεταγραφή του Κάμπελ στη Μπεσίκτας

Οι πληροφορίες που πήρε από ταξιτζήδες του Λονδίνου ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μπεσίκτας, «χάλασε» τη μετακίνηση του Τζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ στην τουρκική ομάδα, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Ο Τζόελ Κάμπελ είναι δανεικός στη μεξικανικής Λεόν από τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο ο τουρκικός Τύπος φέρνει σήμερα στο προσκήνιο μία ιστορία από την εποχή που ο 27χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στην Άρσεναλ και η μεταγραφή του στην Μπεσίκτας «χάλασε» από πληροφορίες που πήρε ο υπεύθυνος μεταγραφών της ομάδας από ταξιτζήδες του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, ο Ερντάλ Τορουνογκουλάρι είναι ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μπεσίκτας και μετέβη στην αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Κοσταρικανού από την Άρσεναλ στην τουρκική ομάδα.

Ωστόσο όταν πήγε στην περιοχή της πόλης που υπάρχουν αρκετά μπαρ έμαθε από τους ταξιτζήδες ότι ο Κάμπελ βρισκόταν στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης  σχεδόν κάθε βράδυ. Έτσι η μετάγραφή του στην Μπεσίκτας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Η Φροζινόνε τελικά αγόρασε τον Κάμπελ το καλοκαίρι του 2019 από την Άρσεναλ και ενώ οι Λονδρέζοι τον είχαν δανείσει σε 5 συλλόγους από το 2011 και μετά όταν και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους. Ωστόσο ούτε στην Ιταλία στέργιωσε και, πλέον, αγωνίζεται ως δανεικός στο Μεξικό, με το δανεισμό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ