Πουλίδο: «Mου απαγόρευσαν να παίζω στην εθνική λόγω Ελλάδας»

Πουλίδο: «Mου απαγόρευσαν να παίζω στην εθνική λόγω Ελλάδας»

O Άλαν Πουλίδο αποκάλυψε ότι η επιλογή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα, είχε ως συνέπεια να του απαγορευτεί η συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από την Τίγκρες και κατ’ επέκταση το πέρασμα του από την Ελλάδα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό στοίχισε τον Άλαν Πουλίδο την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο 28χρονος Μεξικανός επιθετικός, που αγωνίστηκε με Λεβαδειακό (2014-15) και Ολυμπιακό (2015-16), μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS, είπε ότι η άφιξή του στην Τσίβας, πριν καταλήξει τώρα στην Κάνσας, του άνοιξε ξανά στην πόρτα της «El Tri».

«Με τον Τούκα (ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικάρντο Φερέτι) έγινα ένας από τους αγαπημένους του επιθετικούς, αλλά στη θέση αυτή ήταν περίπλοκο γιατί υπήρχε πάντα ενίσχυση από την Ευρώπη ή άλλες χώρες και ήταν δύσκολο να ξεχωρίσω», είπε ο Πουλίδο, που σημείωσε ότι το πέρασμά του από την Ελλάδα τον βοήθησε να παίξει σε σημαντικές διοργανώσεις, παρόλο που παρέμεινε εκτός εθνικής, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αποχώρησε από την Τίγκρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ