Κλείνει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Γιάγια Τουρέ

Κλείνει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Γιάγια Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Νταμάκ Κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Γιάγια Τουρέ μπορεί να έχει «πατήσει» τα 36 του χρόνια, όμως δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Ιβοριανός μέσος που αγωνίστηκε για λίγους μήνες την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, έχει ακόμα πέραση και μάλιστα μεγάλη, αφού όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Νταμάκ Κλαμπ.

Ο έμπειρος σταρ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Νταμάκ Κλαμπ και δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία σημειώνουν πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως λέγεται ότι απέρριψε την Μποταφόγκο που είχε επαφές για να αγωνιστεί στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Έτσι, μετά την Κινγκντάο και την Κίνα ο Τουρέ θα παραμείνει στην Ασία για την Νταμάκ. Στην Κίνα ο Ιβοριανός μέσο κατέγραψε 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ