Ρίβερ Πλέιτ : Ανανέωσε Γκαγιάρδο μέχρι το 2021

Ρίβερ Πλέιτ : Ανανέωσε Γκαγιάρδο μέχρι το 2021

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε τη ανανέωση του συμβολαίου του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, μέχρι το 2021.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν η αποχώρηση του Μαρσέλο Γκαγιάρδο από τη Ρίβερ Πλέιτ θεωρούταν δεδομένη και είχε επιβεβαιωθεί και από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Χόρχε Μπρίτο, με το όνομα του Αργεντινού τεχνικού να έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο και του Ολυμπιακού.

Τελικά, υπήρξε πλήρης ανατροπή σκηνικού, με τον Γκαγιάρδο να υπογράφει την Τετάρτη (3/1) νέο συμβόλαιο με τους Μιλιονάριος μέχρι το 2021 και να επεκτείνει την τετραετή παραμονή του στην ομάδα.  

Ο «Μουνιέκο» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρίβερ Πλέιτ το 2014 και στα τέλη του 2016 ανανέωσε το συμβόλαιό του για μία ακόμη σεζόν. Κατέκτησε το Sudamericana του 2014, το Recopa του 2015, το Libertadores του 2015, το Recopa το 2016 και το Copa Argentina του 2016.

Η ανανέωση του βάζει «φρένο» σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που ήθελαν τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος πλέον συνεχίζει την κοινή του πορεία με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ