Ρονάλντο : «Στη γενιά μου ήταν δύσκολο να είσαι ο καλύτερος»

Ρονάλντο : «Στη γενιά μου ήταν δύσκολο να είσαι ο καλύτερος»

Ο Ρονάλντο σχολίασε τον ανταγωνισμό της εποχής του με τα σημερινά δεδομένα και ξεκαθάρισε πως στη δική του γενιά ήταν πολύ πιο δύσκολο να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο», μίλησε στην Bild για Κριστιάνο, Μέσι και Νεϊμάρ, ενώ υπογράμμισε πως στα δικά του χρόνια ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος. Επίσης ο Βραζιλιάνος σταρ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στον ίδιο όταν αγωνιζόταν εκεί.

«Ο ανταγωνισμός στην δική μου γενιά ήταν πολύ μεγαλύτερος από ότι είναι τώρα, χωρίς να υποβαθμίζω τον Μέσι και τον Κριστιάνο. Αυτοί οι δύο θα εξακολουθούν να προσπαθούν τα επόμενα χρόνια για να δείξουν ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά στην εποχή μου, υπήρχαν Ζιντάν, Ριβάλντο, Φίγκο, εγώ και στη συνέχεια ο Ροναλντίνιο. Ήταν μία γενιά στην οποία το να είσαι ο καλύτερος ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος.

«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι κρύβεται πίσω από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, μπορεί να υπήρχε πρόβλημα με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως έχει συμβεί σε μένα. Υπάρχουν ομοιότητες με αυτό που συνέβη σε μένα το 1997. Πήγα στην Ίντερ και στο ιταλικό πρωτάθλημα που ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό από το σημερινό γαλλικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ