Χαμός στη Λατινική Αμερική: Οι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν!

Χαμός στη Λατινική Αμερική: Οι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν!

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο Μαουρίσιο ντε Μάτος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οι ποδοσφαιριστές στην Βραζιλία ζητούν να σταματήσει το πρωτάθλημα.

Πόρτες ανοιχτές, πόρτες κλειστές, αναβολές… Το θέμα έχει γίνει σοβαρό ακόμη και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επειδή το «σκιάχτρο» του κορονοϊού εμφανίστηκε ακόμη και σε εκείνα τα μέρη και το ποδόσφαιρο, σίγουρα, δεν έχει ανοσία σε αυτό.

Το πρόβλημα, αν μη τι άλλο, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ένα ιδιαίτερα ακανθώδες ζήτημα, ιδίως στη Βραζιλία και την Αργεντινή, τις μόνες χώρες (εκτός από τη Χιλή) όπου το ποδόσφαιρο δεν έχει σταματήσει ακόμα: παίζεται αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, με Ομοσπονδίες που ενεργούν από κυβερνητικές κατευθυντήριες οδηγίες.

Οι παίκτες, όμως, δεν είναι και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συναινέσουν. Ύστερα, υπάρχει η περίπτωση του αντιπροέδρου της Φλαμένγκο Μαουρίσιο ντε Μάτος, που βρέθηκε θετικός μετά από το ταξίδι για να παρακολουθήσει την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι της, στο Copa Libertadores.

Η είδηση, που επιβεβαιώθηκε το απόγευμα, δημιούργησε πανικό στις τάξεις των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ειδικά στον οίκο της Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ