«Ο Σολδάνο είναι το καλύτερο στήριγμα για τον Κάρλος Τέβες»

«Ο Σολδάνο είναι το καλύτερο στήριγμα για τον Κάρλος Τέβες»

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Αργεντινό επιθετικό, που αγωνίζεται στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι ο 25χρονος στράικερ είναι το στήριγμα του Κάρλος Τέβες στην επίθεση των Γενοβέζων.

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019 από την Ουνιόν, αφού η μεταγραφή του είχε γίνει σήριαλ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς ως δανεικός.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή με την Μπόκα Τζούνιορς, με τον Λατινοαμερικάνο επιθετικό να έχει 13 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.019 λεπτά συμμετοχής. Ο 25χρονος επιθετικός μπορεί να μην πέτυχε πολλά γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, βοηθάει πολύ την ομάδα και ανοίγει χώρους για τον μεγάλο σούπερ σταρ της Μπόκα, Κάρλος Τέβες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Αργεντινής ο τεχνικός της ομάδας, ανέφερε: «Θα ήθελα ο Φράνκο Σολδάνο να σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που αγωνίζεται έχει βοηθήσει πολύ το παιχνίδι μας. Εχει τον ρόλο του και βοηθάει πολύ την ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ στα ρεπορτάζ των Αργεντινών επισημαίνεται ότι ο Σολδάνο αποτελεί το καλύτερο στήριγμα του Κάρλος Τέβες. Ερωτηθείς για το μέλλον του Σολδάνο, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει στο τέλος του Δεκεμβρίου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Μπόκα τόνισε: «Πρέπει να βελτιωθεί ως επιθετικός, αλλά μας βοηθήσει πολύ και σε πολλούς τομείς».

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σολδάνο με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ εκτός από την Μπόκα Τζούνιορς, αρκετές ομάδες ακόμα της Αργεντινής έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον 25χρονο επιθετικό. Είτε ως δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ