Οργή και… απολογία Σεμπά για «ψεύδη δημοσιεύματα»

Οργή και… απολογία Σεμπά για «ψεύδη δημοσιεύματα»

Ο Σεμπά έστειλε ανοιχτή επιστολή στη διοίκηση και τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, διαψεύδοντας ελληνικά δημοσιεύματα περί... νοσταλγίας για την Ελλάδα.

Ο Σεμπά έφυγε από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα με προορισμό τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ, όμως λόγω ενός ψευδούς δημοσιεύματος έστειλε ανοιχτή επιστολή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ερυθρόλευκος εξτρέμ διέψευσε ελληνικό δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες και που έλεγε ότι νοσταλγεί την χώρα μας και πως θέλει να επιστρέψει. Ο Σεμπά λοιπόν με μήνυμα του στο Instagram εξέφρασε την οργή του για το ψευδές δημοσίευμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του μέσου.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος απολογήθηκε στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ ενώ τόνισε ότι η Σαουδική Αραβία είναι το σπίτι του και πως είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σεμπά:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω στους οπαδούς μας ότι από την άφιξη μου στη Σαουδική Αραβία ποτέ δεν είχε καμία συνέντευξη με κανέναν από την Ελλάδα σχετικά με τη ζωή μου και τη δουλειά μου στη χώρα μας. Λοιπόν, λέγεται ότι άρθρο λέει ψέματα για μένα, την οικογένεια μου και τα προσωπικά μου και για αυτό τον λόγο έχω ζητήσει ήδη από τον δικηγόρο μου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της συγκεκριμένης εφημερίδας. Αγαπητοί φίλοι της ανεκτίμητης μας Αλ Σαμπάμπ, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι τιμη μου να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα και πως η Σαουδική Αραβία είναι το μοναδικό μου σπίτι.Όλοι οι άνθρωποι στη Σαουδική Αραβία είναι πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου και με την οικογένεια μου και για αυτό τον λόγο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ζούμε εδώ. Θα συνεχίσω να παλεύω για την ομάδα μου, όπως έκανα πάντα! Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να είναι υγιείς σε αυτή την δύσκολη κατάσταση»

Δείτε την ανάρτηση του Σεμπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ