Συγκλονιστικός Μασάδο: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αν εξαπλωθεί στην Ινδία ο κορωνοϊός θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι!»

Συγκλονιστικός Μασάδο: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αν εξαπλωθεί στην Ινδία ο κορωνοϊός θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι!»

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ινδία και στάθηκε στην έλλειψη υγιεινής, ενώ τόνισε ότι αν εξαπλωθεί ο κορωνοϊός στη χώρα θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο του κορωνοϊού, με περισσότερους από 300.000 ανθρώπους στην Γηραιά Ηπειρο να έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 και σχεδόν 30.000 να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η κατάσταση είναι απελπιστική, με τους Ιταλούς να μετρούν εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα, ενώ αντίστοιχα είναι τα νούμερα σε Ισπανία και Γαλλία. Χώρες που υπό κανονικές συνθήκες είχαν από τα καλύτερα συστήματα υγείας στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να μειώσουν τους θανάτους. Φανταστείτε τι θα γίνει σε χώρες όπως η Ινδία εάν ο ιός εξαπλωθεί.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε σε πορτογαλικό Μέσο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάδο, ο οποίος πλέον είναι 33 ετών και αγωνίζεται στην Ινδία με τη φανέλα της Μουμπάι Σίτι.

Ο Ιβηρας, που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχοντας 67 συμμετοχές με 6 γκολ και 6 ασίστ, ανέφερε στους συμπατριώτες του: «Σε πάρα πολλά μέρη εδώ δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Να βάλει ο Θεός το χέρι του. Αν εξαπλωθεί εδώ ο κορωνοϊός, θα προσβληθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Εδω δεν είναι όπως στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα», είπε αρχικά από την Μουμπάι, όπου διαμένουν πάνω από 22 εκατ. άνθρωποι!

«Είναι μια χώρα με πολύ μεγάλο πληθυσμό. Ανθρωποι μένουν στους δρόμους. Δεν έχουν στέγη. Υπάρχει πολύ φτώχεια. Αν εξαπλωθεί εδώ ο κορωνοϊός θα έχουμε εκατομμύρια θανάτους», κατέληξε.

Τη δεδομένη στιγμή η κατάσταση, πάντως, φαίνεται να είναι διαχειρίσιμη από τις αρχές της Ινδίας, καθώς έχουν μολυνθεί μόλις 1000 άνθρωποι σε μια χώρα που έχει σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο πληθυσμό! Ο Μασάδο εκτός από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, αγωνίστηκε επίσης σε Πόρτο, Αμαδόρα, Λεϊρία, Λεϊσόες, Σεντ Ετιέν, Τουλούζ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ