Θέλει, αλλά δεν αγοράζει τον Σολδάνο η Μπόκα

Θέλει, αλλά δεν αγοράζει τον Σολδάνο η Μπόκα

Η Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισε να μην κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς που είχε θέσει ο Ολυμπιακός για τον Φράνκο Σολδάνο, όμως δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην αργεντίνικη ομάδα με νέο δανεισμό.

Οι εμφανίσεις του Φράνκο Σολδάνο με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς τη φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στους ιθύνοντες του συλλόγου του Μπουένος Αϊρες.

Μπορεί ο 25χρονος σέντερ φορ να είχε μόλις δύο γκολ και δύο ασίστ στα 16 παιχνίδια που έδωσε με τη φανέλα των πρωταθλητών Αργεντινής, αλλά η παρουσία του στην ομάδα ήταν τόσο σημαντική, που η παραμονή του στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι, θεωρείται ζήτημα προτεραιότητας για τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο!

Μάλιστα ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας, Μιγκέλ Ανχελ Ρούσο, μίλησε με κολακευτικά λόγια πριν μερικές εβδομάδες για το πόσο σημαντικός είναι στην επιθετική, αλλά και την… ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του ο Σολδάνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, η Μπόκα θέλει τον επιθετικό του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, όμως δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς, που «αγγίζει» τα 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη χώρα του τανγκό, η Μπόκα δεν είναι πρόθυμη να αγοράσει, είναι διατεθειμένη όμως να κάνει προσφορά στον Ολυμπιακό για νέο δανεισμό του παίκτη για ακόμη μια σεζόν.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σολδάνο και του χρόνου, παρά το γεγονος ότι ο κορωνοϊός έχει αλλάξει πλήρως τα οικονομικά δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπόκα μετά τη λήξη της καραντίνας αναμένεται να ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους ερυθρόλευκους για νέο δανεισμό, με σκοπό μάλιστα να μπει εκ νέου ρήτρα αγοράς αλλά χαμηλότερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ