Μπενσαρκί: Ο Ολυμπιακός, οι μνηστήρες και το «κόλπο» της Ζάμαλεκ

Μπενσαρκί: Ο Ολυμπιακός, οι μνηστήρες και το «κόλπο» της Ζάμαλεκ

Οι Αιγύπτιοι γράφουν ότι η Ζάμαλεκ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού, για να βάλει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης - Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες στο κατόπι του Μαροκινού, σενάρια και για Ολυμπιακό.

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, με τον Μαροκινό εξτρέμ της Ζάμαλεκ να βρίσκεται – όπως αναφέρουν οι Γάλλοι – στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών. Ο 25χρονος «ζογκλέρ» ανήκει στην ομάδα της Αιγύπτου, η οποία τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι με 2 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ.

Ο Αφρικανός άσος έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζάμαλεκ, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια. Εμφανίσεις, που έκαναν πολλές ομάδες της Ευρώπης να στρέψουν το βλέμμα τους στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στον 25χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι Γάλλοι, ο Μπενσαρκί έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από Μονπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, Τραμπζονσπόρ και Σταντάρ Λιέγης, με τον Ολυμπιακό να χαρακτηρίζεται επίσης ως ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες.

Το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της Ζάμαλεκ, με τα δημοσιεύματα στην Αίγυπτο να αναφέρουν ότι η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του 25χρονου μέσου και να βάλει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η Ζάμαλεκ αναμένεται να προσφέρει στον παίκτη ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με πολύ αυξημένες αποδοχές, για να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Με αυτό τον τρόπο θα κόψει τον… αέρα των υποψήφιων μνηστήρων και θα ανεβάσει πολύ την τιμή του 25χρονου μεσοεπιθετικού. Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι κρίσιμο για τον διεθνή άσο, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για να παίξει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ