Ο Λουτσέσκου σχολίασε τις φήμες για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Λουτσέσκου σχολίασε τις φήμες για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ.

Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται σοβαρά να δουλέψει στη Φενέρμπαχτσε. Όμως, ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να παρέμβει, για να… τελειώσει τη φημολογία.

Ο Λουτσέσκου τόνισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία, αφού νιώθει χαρούμενος με το πόστο του. Ωστόσο, άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό μετά τη λήξη του συμβολαίου του…

Αρχικά, ο Λουτσέσκου εξήγησε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Νιώθω εξαιρετικά στην Αλ Χιλάλ και έχω ζήσει ίσως την πιο όμορφη και σπουδαία εμπειρία στην καριέρα μου. Θέλω και σκέφτομαι να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και μετά να δούμε τι θα γίνει… Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί το 2021. Ίσως νιώσω την ανάγκη να πάω κάπου άλλου, ίσως μείνω εδώ…».

Πάντως, ο Λουτσέσκου διέψευσε και ότι έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Όπως είπα και προηγουμένως, στόχος μου είναι να ολοκληρώσω το συμβόλαιο που έχω. Δεν μου πρότειναν επέκταση της συνεργασίας και δεν είναι σωστό να μιλήσω εγώ γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ