Σολδάνο: «Ήθελα να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Σολδάνο: «Ήθελα να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε στην Αργεντινή για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, όμως στάθηκε στη μετακίνηση του στην Μπόκα Τζούνιορς και την ελπίδα του να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί.

Ο Φράνκο Σολδάνο αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και τα πήγε περίφημα, αφού οι ιθύνοντες του αργεντίνικου συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά η Μπόκα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει στον Ολυμπιακό τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του και ξεπερνάει τα 3.5 εκατ. ευρώ, όμως θα ήθελε να τον αποκτήσει και πάλι με μια μορφή δανεισμού.

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για το μέλλον του σε συνέντευξη του στην Ole στην Αργεντινή και τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Μπόκα, αφού είναι η ομάδα που του άρεσε από μικρός και που πάντα ήθελε να αγωνιστεί. Ακόμα ο Σολδάνο δήλωσε ότι όταν πήγε στην Μπόκα κανένας δεν τον αναγνώρισε, ενώ μετά από μερικούς μήνες τον χαιρετούσε ο κόσμος στον δρόμο, με τη ζωή του να αλλάζει από βδομάδα σε βδομάδα.

Ο Σολδάνο λοιπόν αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου, αλλά και στο πέρασμα του από την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, εξηγώντας τους λόγους που ήθελε να αποχωρήσει.

«Τις πρώτες μέρες ο κόσμος στο Μπουένος Αϊρες δεν με ήξερε καθόλου, όμως με τον καιρό και μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα έγινε πιο οικείο το πρόσωπο μου και με ακολουθούσαν παντού. Μέχρι και 50 άτομα με ακολουθούσαν.

Η Μπόκα είναι η ομάδα που ήθελα να πάω από μικρός. Δεν με ένοιαξαν ποτέ τα λεφτά. Πάντα ήθελα να πάω στην Μπόκα, την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν ήξερα αν είμαι έτοιμος να πάω, όμως επί ένα μήνα ήμουν με τη βαλίτσα στο χέρι για να πάω στην Μπόκα. Είναι όπως το είχα ονειρευτεί».

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Στην Ουνιόν ήμουν ένας σκόρερ, αφού είχα πετύχει 12 γκολ ενώ δεν είχα χάσει κανένα ματς. Όμως πήγα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και σε έξι μήνες έπαιξα μόλις πέντε ματς. Είχα προσφορές από το Μεξικό και την Ασία, όμως ήθελα να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που αγωνιζεται στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ