Υποψήφιος πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα υποσχέθηκε τον Τουρέ (vid)

Υποψήφιος πρόεδρος της Βάσκο Ντα Γκάμα υποσχέθηκε τον Τουρέ (vid)

Ο Γιάγια Τουρέ φαίνεται πως θα μετακομίσει στη Βραζιλία και τη Βάσκο Ντα Γκάμα, αν ο Λέβεν Σιάνο γίνει πρόεδρος της ομάδας.

Ο δικηγόρος, Λέβεν Σιάνο, που έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Βάσκο Ντα Γκάμα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου πρώην χαφ του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, σε περίπτωση εκλογής του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Βραζιλία και τη Βάσκο αν ο Βραζιλιάνος δικηγόρος καταφέρει να αναδειχθεί πρόεδρος της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σιάνο ανέβασε βίντεο στο instagram για τους οπαδούς της Βάσκο Ντα Γκάμα και ανέφερε: «Καλώς ήρθες κ. Τουρέ. Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκες το πρότζεκτ μας στη Βάσκο Ντα Γκάμα». Αυτό ενώ προ ημερών ο 37χρονος είχε συνδεθεί έντονα με μια άλλη βραζιλιάνικη ομάδα, τη Μποταφόγκο.

Ο Τουρέ έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2018 και ακολούθησε η Qingdao Huanghai από την Κίνα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι με τεράστια επιτυχία και πολλούς τίτλους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ