«Έχει προσφορές από Ισπανία, Ελλάδα και Ουρουγουάη ο Εβανγκελίστα»

«Έχει προσφορές από Ισπανία, Ελλάδα και Ουρουγουάη ο Εβανγκελίστα»

Ο Φερνάντο Εβανγκελίστα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς και σύμφωνα με δημοσιεύματα φαβορί για την απόκτησή του είναι η Βελέζ Σάρσφιλντ, παρά το γεγονός πως έχει προσφορές και από την Ελλάδα, αλλά και από την Ισπανία και την Ουρουγουάη.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το διαζύγιο ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τον Φερνάντο Εβανγκελίστα, με τα δημοσιεύματα να τον μπλέκουν με μεταγραφή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το tycsports.com, ο αμυντικός της Μπόκα, αποχώρησε από το Λα Μπομπονέρα και φαβορί για να τον αποκτήσει είναι η Βελέζ του Γκάμπριελ Χάιντσε. Όμως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει δεχτεί κρούση κι από ομάδες της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Ουρουγουάης.

Τα ονόματα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ δεν έχουν γίνει γνωστά, το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το έχει η Βελέζ, αλλά ο Εβανγκελίστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα σκέφτεται να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός μπακ επέστρεψε στην Μπόκα από τον δανεισμό του στην Ατλέτικο Τουκουμάν όπου αγωνίστηκε σε 55 παιχνίδια, όμως η άφιξη του Εμάνουελ Μας και η παραμονή του Φρανκ Φαμπρά ώθησαν τον Εβανγκελίστα στην έξοδο, καθώς δύσκολα θα αγωνιζόταν εκεί. Πλέον ο 27χρονος αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε να αγωνίζεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με το tycsports.com.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ