Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Την Πέμπτη θα συγκεντρωθούν στη Ριζούπολη εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της ΕΠΟ, της Αστυνομίας και όλων των εμπλεκόμενων με το παιχνίδι.

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας | to10.gr

Για την Πέμπτη (16/7, 11:00) έχει προγραμματιστεί η πρώτη ευρεία σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Οι συμμετέχοντες έχουν κληθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης και θα συζητήσουν για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι των δύο ομάδων, οι αρμόδιοι της ΕΠΟ και της ΔΕΑΒ, ο αθλητικός εισαγγελέας και αξιωματικοί της Αστυνομίας. Ασφαλώς, το αντικείμενο θα είναι η ομαλή διεξαγωγή του ματς και η αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

Μεγάλη σημασία έχει και το σχέδιο που θα καταστρώσει η ΕΛΑΣ, προκειμένου να περιφρουρήσει το «Γεώργιος Καμάρας» και να μην επιτρέψει την προσέγγιση οπαδών. Άλλωστε, πρόκειται για μία παλιά εγκατάσταση που παρουσιάζει δυσκολίες στην επιτήρηση της.

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει εγκαίρως αντιρρήσεις του και έχει θέσει προ των ευθυνών της τη διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία αγνόησε τα πιο σύγχρονα γήπεδα και προτίμησε τη Ριζούπολη για τους δικούς της λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, κλιμάκιο της ΕΠΟ και της Αστυνομίας πραγματοποίησαν αυτοψία στο γήπεδο και στους γύρω χώρους, ώστε να προετοιμαστούν για την Πέμπτη.