Κρύβεται πίσω από την ΕΠΟ η ΑΕΚ

Κρύβεται πίσω από την ΕΠΟ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ απέφυγε να απαντήσει και έριξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ.

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ έριξε η ΑΕΚ, με την Ενωση για μια ακόμα φορά να αποδεικνύει περίτρανα με τη στάση της ότι δεν επιθυμεί να διεξαχθεί το παιχνίδι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι Κιτρινόμαυροι «κρύφτηκαν» πίσω από την ΕΠΟ και απέφυγαν να απαντήσουν επί της ουσίας στον Ολυμπιακό και στο ερώτημα των Ερυθρόλευκων εάν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν αυτή την Κυριακή στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό:

Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε…

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ