Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

Απίστευτο βίντεο : Προπόνηση στο επικίνδυνο βοσκοτόπι του ΟΑΚΑ (Vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έπαθαν σοκ από την κάκιστη εικόνα του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ξαφνικός έλεγχος από το ΕΣΚΑΝ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι Ερυθρόλευκοι επέλεξαν να προπονηθούν στο ΟΑΚΑ σήμερα. Οπου και βίωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και εμπειρία: Την προπόνηση σε έναν αγωνιστικό χώρο, που περισσότερο ομοίαζε με βοσκοτόπι, παρά με χώρο όπου διεξάγονται αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον ένας τελικός Κυπέλλου.

Από την Τετάρτη και το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκου με τον ΟΦΗ, to10.gr ανέδειξε το τεράστιο θέμα που υπάρχει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και για το οποίο ήδη πήρε θέση η διοίκηση της εγκατάστασης, εξηγώντας πως η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου αποτελεί θέμα των ομάδων που το χρησιμοποιούν ως έδρα, δηλαδή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Αλλά αυτό που αντίκρυσαν σήμερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν κάτι που δεν το περίμεναν. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του σοκαρίστηκαν. Και δεν έκρυψαν την τεράστια έκπληξή τους για το πώς είναι δυνατόν να έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο… χωραφοποίησης ο χλοοτάπητας του μεγαλύτερου γηπέδου της χώρας. Ενώ όλοι οι αρμόδιοι γνώριζαν ότι πρόκειται να διεξαχθεί τελικός στις 30 Αυγούστου.

Το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, από έκπληκτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «εξηγεί» γιατί σοκαρίστηκαν. Και δείχνει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί ακριβώς στις συνθήκες που αρμόζουν σε αυτή την Ομοσπονδία. Σε ένα βοσκοτόπι. Και μάλιστα ξερό… Ενα γήπεδο επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Αλλά ποιος νοιάζεται για τους παίκτες…

ΕΥΘΥΝΗ ΑΕΚ, ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ… ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Το ευτυχές γεγονός για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του είναι ότι το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιος να αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμό. Κάτι διόλου απίθανο, με βάση την εικόνα του γηπέδου. Εικόνα που έχει προβληματίσει τους αρμοδίους του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να διεξαχθεί σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και της εταιρείας που έχει αναλάβει (για λογαριασμό των δύο ΠΑΕ) την ευθύνη να είναι σε καλή κατάσταση το γήπεδο.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ από την περασμένη εβδομάδα έχει στείλει επίσημα έγγραφα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να επιληφθούν του σοβαρού θέματος που έχει προκύψει στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Αλλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο, δεν έγινε τίποτε. Και αυτό είναι κάτι που προκαλεί διάφορους συνειρμούς, αναφορικά με τον λόγο που συνέβη αυτό. Και ποιον θα βόλευε ένας αγωνιστικός χώρος επιπέδου… Ριζούπολης ή και ακόμη χειρότερα…

Από εκεί και πέρα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε αιφνιδιαστικά κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, το οποίο έπειτα από κλήρωση, πραγματοποίησε αντιντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάτι αντίστοιχο, έγινε και με την ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ