Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό τελικό με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (21:00) στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως απρόοπτα για το ματς με την Ένωση και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα «κυνηγήσει» το νταμπλ αύριο το βράδυ στο «χωράφι» του ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τον Αλέν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά, όπως και όλοι όσοι είναι διαθέσιμοι από το ρόστερ της περσινής σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους «νέους» Ραφίνια και Χολέμπας, λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να αγωνιστούν οι ομάδες με τα περσινά ρόστερ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και η αποστολή:

Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του για τελευταία φορά πριν από τον τελικό το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Καραργύρης, Παπαδούδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Μαρτίνης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ