Παρωδία χωρίς τέλος : Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου

Παρωδία χωρίς τέλος : Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου

Όπως γίνεται γνωστό, η ΕΠΟ οδηγεί τον τελικό του Κυπέλλου με τα περσινά ρόστερ, παρά το γεγονός πως ξεκινάει η νέα σεζόν σε ακόμη μια απόφαση - παρωδία.

Ένας τελικός ντροπή που στήθηκε από τα καταγώγια της ΕΠΟ με στόχο να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό και να ευνοήσει την ΑΕΚ. Ένας τελικός που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις παλινωδίες των Γραμμένων, Διακοφώτηδων και άλλων λοιπών… βλαχοδήμαρχων που το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Τελευταία πράξη της κωμωδίας που παίζει το πιο σκοτεινό σύστημα που υπήρξε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο γύρω από τον τελικό, τα ρόστερ που θα παίξουν σε αυτόν της 12ης Σεπτεμβρίου! Όπως αποφάσισε η ΕΠΟ θα είναι με τα περσινά ρόστερ!

Τι και αν η σεζόν έχει τελειώσει σε όλο τον κόσμο από τις 3 Αυγούστου; Τι και αν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έχουν κλείσει την χρονιά στις 31 Αυγούστου παντού! Στην Ελλάδα των… Γραμμένων γίνεται ότι θέλει το «αφεντικό»!

Έτσι οδηγούν μαεστρικά τον τελικό του Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου όπως ακριβώς επιθυμεί η ΑΕΚ, σε μια ακόμη προσπάθεια να την βοηθήσουν. Αρχικά ήταν η προσπάθεια της σωτηρίας από την επερχόμενη 4αρα στις 26 Ιουλίου. Τώρα κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν την δυναμική του Ολυμπιακού που έχει ήδη αλλάξει το ρόστερ του σημαντικά με Ομάρ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε να φεύγουν.

Ένας τελικός αντάξιος της ΕΠΟ του Γραμμένου και της… εξυγίανσης που διασύρει παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ