Απίστευτο : H ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα με ποια ρόστερ θα παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Απίστευτο : H ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα με ποια ρόστερ θα παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Η ανοργανωσιά της ΕΠΟ δεν έχει προηγούμενο, καθώς τέσσερις μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου δεν έχει ενημερώσει επίσημα Ολυμπιακό και ΑΕΚ με ποια ρόστερ θα αγωνιστούν.

Η ΕΠΟ συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο και κοσμάκη γύρω από τον τελικό Κυπέλλου. Εξακολουθεί να παίζει παιχνίδι στις πλάτες των ομάδων, να αδιαφορεί για το ίδιο το ποδόσφαιρο, να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τον προγραμματισμό των προπονητών των φιναλίστ.

Με το νέο… ανέκδοτο να έχει να κάνει με τα ρόστερ με τα οποία θα κληθούν να αγωνιστούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού το ερχόμενο Σάββατο. Τι κι αν ξημέρωσε Τρίτη; Τι κι αν βρισκόμαστε τέσσερις μέρες πριν την έναρξη του τελικού; Τι κι αν οι προπονητής πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους και να προετοιμάσουν τις ομάδες τους; Η ΕΠΟ τους το φυλάει για… έκπληξη το πώς θα αγωνιστούν.

Μέχρι και την ώρα που γράφονται ετούτες οι γραμμές, η Ομοσπονδία δεν έχει ενημερώσει επίσημα τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΑΕΚ με ποια ρόστερ θα αγωνιστούν στον τελικό. Αν θα είναι τα περσινά ή τα φετινά. Το μόνο που υπάρχει επίσημο μέχρι τώρα είναι μια επιστολή που έχει στείλει η FIFA στην ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθούν τα παλιά ρόστερ.

Ωστόσο, μόλις τέσσερις μέρες πριν τη σέντρα, η ΕΠΟ δεν έχει στείλει επίσημο έγγραφο στις ομάδες προκειμένου εκείνες να γνωρίζουν ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουν το βράδυ του Σαββάτου.
Πρόκειται για ακόμα μία αναλγησία της ΕΠΟ σε έναν τελικό που η ίδια η ομοσπονδία τον έχει μετατρέψει σε παρωδία. Σε έναν τελικό που ακόμα και στα απλά οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν έχουν κάνει τις αυτονόητες κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ