Ολυμπιακός : Όλοι στον Βόλο

Ολυμπιακός : Όλοι στον Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον Βόλο για τον τελικό με την ΑΕΚ. Μέσα οι Σεμέδο και Σουντανί αλλά και οι μεταγραφές του καλοκαιριού παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στον Ρέντη για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης γνωστοποίησε πως πήρε στον Βόλο για τον τελικό όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ακόμα και τους νεοαποκτηθείς Ραφίνια, Χολέμπας και Κρίστινσον που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Ένωση.

Εκτός από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρόλευκων κανονικά θα ταξιδέψουν στον Βόλο και οι Βρουσάι και Κάιπερς που πέρσι ήταν δανεικοί, αλλά και ο Σουντανί που προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί, με τον Ολυμπιακό να αναχωρεί σήμερα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Όλος ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στον Βόλο λοιπόν σαν μια γροθιά ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις και στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και για αυτούς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού οι Πειραιώτες βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Αναλυτικά η αποστολή
Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ