Δεν πέρασε το πραξικόπημα ΕΠΟ και Μπέου

Δεν πέρασε το πραξικόπημα ΕΠΟ και Μπέου

Ότι προβλέπεται από το πρωτόκολλο και τα συμφωνηθέντα αποφασίστηκε και στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπει κανείς πλην της Εκτελεστικής Επιτροπης της ΕΠΟ και τους ανθρώπους των ομάδων. Άτακτη υποχώρηση της Ομοσπονδίας.

Απόλυτη δικαίωση του Ολυμπιακού μετά την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της ΕΠΟ, όπου κατήγγειλε πως έχει στείλει παράνομες προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν στη φόρα τις πρακτικές της ΕΠΟ, η οποία κόντρα στα πρωτόκολλα υγείας και τα συμφωνηθέντα με την αστυνομία έδωσε προσκλήσεις, όμως στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ το πραξικόπημα της ομοσπονδίας δεν πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή σύσκεψη λίγες ώρες πριν το ματς στο Πανθεσσαλικό, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Μάλιστα ο ίδιος σε τοποθέτηση του τόνισε ότι η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, ως απάντηση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως η… μισή ΕΠΣ Θεσσαλίας θα πάρει προσκλήσεις για τον τελικό είναι ως μη γενόμενη.

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως δεν θα βρεθεί κανείς παραπάνω στο Πανθεσσαλικό πέρα από τους ανθρώπους των ομάδων και όσους έχουν δηλώσει ΑΕΚ και Ολυμπιακός, αλλά και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Οι υπόλοιποι που προσκλήθηκαν από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Αχιλλέας Μπέος θα δουν αν θέλουν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ